Vad händer på Art021Alla aktiviteter är inställda
pga. Coronaviruset!
Men vi hoppas vi kan göra Värmlandsresan
2021!!!!
Kanske ändra lite på datum bara.

VÄRMLANDSRESAN 29-30 augusti 2020 Hej! Nu är det dax att boka vår helgresa till Värmland. Ni som anmälde intresse hoppas vi nu anmäler sig att följa med till vackra Värmland. Lördag 29 augusti Vi åker från Västerås med Axelssons Buss från bussterminalen kl.7.45. På resan mot Alma Lövs Museum i Östra Ämtervik får vi i bussen en macka kaffe/te.
 11.00       Stella Broos på Alma Lövs Museum möter upp och berättar om paviljongerna          och Paleis Oranjestraat.  Vi går sedan själva på området och besöker de ca 15  paviljongerna där konstnärer från olika håll i världen ställer ut sina verk. Vi kommer att äta en lättare lunch innan vi åker vidare. Menyn som  förbeställs åter kommer jag med.                 
13.50      Vi åker vidare till Selma Lagerlöfs                      Mårbacka. 
14.10        Guidad visning av Mårbacka.             Efter visningen tar vi en fika i Caféet där de har goda hembakade bakverk.
ca 16.30    Ankomst i Karlstad. Vi checkar in på Clarion Collection Hotell Bilan. Det ligger centralt i Karlstad och är f.d. fängelset som är omgjort till Hotell.På hotellet, kvällsmat som består av varmrätt, soppa och sallader.               Ingår i priset.
Om vädret tillåter så rekommenderar jag en promenad i centrala Karlstad där utbudet är stort av caféer och matställen. Eller gå längs Klarälven där det finns en del konst uppställd eller titta på folk som badar i  Klarälvsdeltat.
Söndag 30 augusti.Efter frukost och utcheckning åker vi buss eller promenerar, valfritt, till Sandgrunds Lars Lerins Museum. 10.00        Guidad visning av museet. 
ca12.00      Vi tar en promenad över till Värmlands Museum där vi intar vår lunchbuffé.  Efter lunch går vi på egen hand på museet där bl.a en utställning pågår med Stina Wirséns brokiga bilder. Hon skriver barnböcker.
Ca14.00     Vi lämnar Karlstad. Ankomst Västerås ca 16.30.
Pris för denna resa är 800:-/person om man bor i dubbelrum. ( inbokat i dags läge är enbart dubbelrum). För de som önskar enkelrum blir kostnaden 1000:-. (bokas i mån av plats).
Mat och fika ingår inte i resan. Som ni alla förstår så kommer vi att ta hänsyn till de restriktioner som Folkhälsomyndigheten förmedlar.
Vi hoppas nu alla att vi ska komma ur våra karantäner och hoppa av glädje att äntligen komma iväg på något trevligt.
Anmälan för resan till annochtotte@hotmail.com senast 1 juni, anmälan är då bindande.
Betalning inbetalas senast 1 augusti.
  
               

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.01 | 16:08

Hei hvor kan man kjøpe powertex og bister i Sverige?

...
16.08 | 10:35

Hej Gunvor! Du får kontakta Ann-Charlotte Sjöholm, hon har hemsida o webbshop www.acformdesign.se. Med vänliga hälsningar Jeanette A

...
14.08 | 16:40

Her!
Undrar om det är möjligt att beställa produkter från er. Behöver Powertwx universal medium samt flera bister?

Med vänlig hälsning
Gunvor

...
10.02 | 18:36

Hejsan AnnikaDdet också....finns så mycket man kan göra med Powertex. Gå in på min hemsida och webshop .www.acformdesign.se eller ta kontakt med mig via mailen

...
Du gillar den här sidan